Menü Bezárás

Honlapunkról

Örömmel köszöntjük készülőben lévő honlapunkon, melynek oldalain szeretnénk majd bemutatni kertészeti árudánkat. A termékek bemutatásán kívül terveink közt szerepel a nálunk leggyakrabban megforduló növények bemutatása, fajtáinak ismertetése. Célunk elsősorban segíteni az eligazodást az óriási fajtaválasztékban melyet a növények csodálatos világa kínál.

Növénylistánk soha nem lesz teljes a rengeteg új nemesítésnek köszönhetően és nem lesz aktuális, mert napi szinten változnak készleteink. Egyelőre nem tervezzük webáruházként működni sem. Ha árakat teszünk közzé azok mindig az aktuális készletek erejéig érvényesek, erre mindig igyekszünk is felhívni majd a figyelmet.

Mégis a sok hiányosság ellenére úgy gondoljuk hasznos lehet majd a honlap, melyet a kertészetben lévő temérdek sok munka mellett készítünk, így elképzelhető, hogy nem lesz olyan látványos a fejlődés ahogy szeretnénk. De igyekezni fogunk, hogy megjelenésünk egyre szebb és jobb legyen a honlapon és a Siklóskertben egyaránt.

A virtuális térben jelenleg még fellépő két pillanatnyi hiányosságunkért (aktuális készlet és árjegyzék hiánya) kárpótlásul a növénybarátokat segítő, tanító, szórakoztató tartalmakat igyekszünk majd feltölteni, melyek inspirálhatják a kertbarátokat.

Várjuk az értékeléseket a Google cégünkben is (Siklóskert google oldala), melyek tovább segíthetik munkánkat.

Köszönjük a türelmet és a megértést.

A Siklóskert lelkes csapata